bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

5 mașini implicate în două accidente rutiere, la Perșani și Ucea

Noi 29th, 2017 | de | Categoria: Social

Două accidente de circulație au avut loc miercuri, în jurul orei 12, pe DN1, la Perșani și Ucea. Sunt șase victime în total.

Perșani, sursa foto: INFO Trafic Brașov

Patru persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au tamponat în localitatea Perșani. Unul dintre șoferi s-a angajat într-o depășire neregulamentară, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Gabriela Dinu.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, două ambulanțe și un echipaj pentru descarcerare. Victimele sunt conștiente și au fost transportate la Spitalul Județean Brașov.

Inițial, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, anunțase că sunt șase victime iar două dintre ele au rămas încarcerate însă a revenit asupra declarației, după ce a primit informații de la echipajele ajunse la locul incidentului.

Un alt accident de circulație a avut loc în Ucea, la trecerea la nivel cu calea ferată. În impact au fost implicate trei autoturisme, între care două microbuze.

Evenimentul rutier a avut loc din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Gabriela Dinu.

Șoferul unui autoturism a încetinit pentru a trece calea ferată, la fel și conducătorul unui microbuz care se afla în spatele lui, dar al treilea autovehicul, tot un microbuz, „a uitat” să reducă viteza.

Ultimul microbuz a intrat în cel de-al doilea, proiectându-l în autoturismul în care se aflau două persoane. Victimele au fost rănite ușor și au ajuns la Spitalul Municipal Făgăraș.

 

Etichete: , , , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu