Adio, până la anu`! Transfăgărăşanul se închide azi

Transfăgărăşanul se închide cu trei zile înainte de termen.

Circulaţia rutieră este impracticabilă din cauza zăpezii și a viscolului, potrivit comunicatului emis de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Reprezentanții companiei și cei ai Poliției Sibiu au ajuns la concluzia că traficul spre Bâlea Lac este periculos.

Între timp, până la ora închiderii circulației (15.00) se va acționa pentru ca persoanele aflate în zonă să iasă de pe ruta DN 7C. Mai multe maşini au fost blocate şi se lucrează pentru a fi coborâte pe zona Argeş.

Transfăgărăşanul se închide din 1 noiembrie, în mod normal, între kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă – jud. Sibiu).

Până în 15 iunie, la Bâlea Lac se va putea ajunge doar cu telecabina de la Bâlea Cascadă, care a fost pusă în funcţiune în 23 octombrie.

Pensiunea Confort Morosanu

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, sau poți accesa prima pagina: www.cnadnr.ro- DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale.

Vine frigul! Avertizare de ploi, vânt și zăpadă


Apreciază
Distribuie