ALERTĂ | Suc toxic, retras din magazinele Lidl

Un nou incident în magazinele Lidl, la o lună după ce un produs comercializat de compania germană a fost rechemat de producător pentru că a fost contaminat cu Salmonella.

Un alt producător, de data aceasta, recheamă un tip de suc, după ce a fost depistată toxina Patulină care poate avea efecte toxice asupra organismului uman. Este vorba despre „Cămara Noastră Suc de mere și sfeclă roșie, 2L”, cu data de valabilitate 24.01.2019, produs de compania românească SC Mărul Argintiu.

“Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății, clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Lidl România.

Pensiunea Confort Morosanu

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl iar contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal!

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L“ al producătorului SC Marul Argintiu SRL. Alte produse vândute de către Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producătorului SC Mărul Argintiu SRL, nu sunt afectate de această rechemare. Producătorul își cere scuze față de persoanele afectate pentru neplăcerile create, conform aceluiași comunicat.


Apreciază
Distribuie