bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Arome de 2 milioane de euro, la Făgăraș

Dec 20th, 2017 | de | Categoria: Social

Compania Aromatics din Făgăraş, condusă de familia Burzo, aşteaptă o dublare a cifrei de afaceri în acest an, potrivit bizbrasov.ro.

sursa foto: aromatics.ro

Conducerea preconizează o creștere de până la 2 milioane de euro, după ce a adăugat produse noi în portofoliu şi a intrat pe o linie nouă de business – coloranţii naturali.

Producătorul de arome şi coloranţi naturali pentru băuturi răcoritoare, dulciuri, îngheţată şi produse de patiserie, a ajuns anul trecut la afaceri de peste un million de euro, după 20 de ani de activitate, conform aceleiași surse.

Familia Burzo a achiziționat anul acesta aparatură de cercetare în valoare de 100.000 de euro pentru a obţine gusturi şi reţete noi, și intenționează să deschidă un birou pentru cercetare şi vânzare la Cluj, anul viitor. Peste 50% din producţie merge la export, în ţări precum Belarus, Rusia, Lituania, Austria, Elveţia sau SUA, iar următorul pas  va fi făcut în pieţele din Asia.

Planurile pentru 2018 nu se opresc aici, hala de producţie și spațiile pentru depozitare din Combinat ar urma să fie extinse. Conducerea face demersuri pentru a obține o linie de finanţare cu fonduri europene în acest sens.

Mai multe detalii, aici.

Etichete: , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu