Atacatorul din Făgăraș a fost prins de polițiști!

Bărbatul care a atacat o femeie de 46 de ani, duminică noaptea, pe strada Vasile Alecsandri, a fost prins de polițiștii făgărășeni.

UPDATE

Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei luată de un judecător de la Judecătoria Făgăraș, vineri. El va rămâne în arest până pe 24 februarie.

Bărbatul a contestat măsura anunțată, iar aceasta va fi judecată la Curtea de Apel Brașov, în aproximativ 3 zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Atacatorul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și se află în arestul Poliției Municipiului Brașov, după ce a recunoscut senin comiterea faptelor. Ovidiu Gheorghe Lie ar urma să fie adus în fața unui judecător de la Judecătoria Făgăraș pentru ca procurorii să solicite un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pensiunea Confort Morosanu

Oamenii legii au deschis deja un dosar penal pentru lovire sau alte violențe dar bărbatul este cercetat și pentru tentativă de tâlhărie. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea după gratii între 2 și 7 ani, conform legii în vigoare.

Femeia care a fost atacată în timp ce se întorcea acasă, a fost lovită cu pumnii și picioarele chiar în fața blocului în care locuiește, în încercarea de a fi tâlhărită.

În aceeași noapte, bărbatul a încercat să mai tâlhărească cel puțin o făgărășeancă, a doua victimă fiind și cea care l-a identificat. Acesta este recidivist și a fost eliberat din închisoare în urmă cu aproximativ 3 ani și jumătate.

UPDATE | Atacatorul făgărășencelor a fost arestat


Apreciază
Distribuie