bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Atenţie, dezinsecţie generală în Făgăraş

Aug 11th, 2017 | de | Categoria: Social

Primăria Municipiului Făgăraş anunţă dezinsecţii pe domeniul public al oraşului, în perioada 16-17 august 2017. Firma angajată pentru prestarea serviciilor, S.C. METROPOLIS PEST S.R.L., are sediul în Bucureşti.

Operațiunea va fi efectuată cu aparate de tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceaţă caldă. Substanţa folosită, K-OTHRINE Profi EC 250, se regăsește în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate de Ministerul Sănătaţii şi are efect de până la 60 de zile, transmite Primăria Făgăraş. 

Pentru ca activităţile de dezinsecţie să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public cât şi pe cel privat. Localnicii, asociaţiile de locatari/proprietari, agenţii economici şi instituţiile publice sunt rugaţi să efectueze activitatea de dezinsecţie pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul acestora, în aceeaşi perioadă cu acţiunea firmei angajată de municipalitate, transmit autorităţile locale.

Apicultorii sunt rugaţi să ofere o atenţie sporită în acest sens.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare va fi reprogramată.

Etichete: ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu