bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Bani pentru agricultură

Ian 17th, 2017 | de | Categoria: Economic, Social, Tara Fagarasului

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Braşov informează că, până în 31 ianuarie 2017 inclusiv, beneficiarii pot depune cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente trimestrului IV al anului 2016 (1 octombrie – 31 decembrie 2016).

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură, a cărui valoare unitară este de 1,7975 lei/litru.

Potrivit directorului APIA Braşov, Dorel Stânea, cererile de plată pot fi depuse de administrator/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal şi este însoţită de copia actului de identitate al persoanei împuternicite. Documentele se depun la sediul Apia Brașov, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 38 A.

Reprezentanţii APIA mai anunţă că, în perioada imediat următoare, instituţia va efectua plățile pentru diferența aferentă cantităţilor de motorină utilizată în agricultură pentru trimestrul III 2016.

Etichete: , , ,

Pe aceeași temă

One Comment to “Bani pentru agricultură”

  1. cititor cod spune:

    Si in anul 2017 UE directioneaza fonduri spre agricultura. Macar avem sustinere din partea forumurilor europene.

Lasa un comentariu