bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Bebelușul ars în incendiul din Șinca, operat

Feb 15th, 2018 | de | Categoria: Social

Copilul de 8 luni, rănit grav în urma exploziei unei locuințe din Șinca Veche, va fi operat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

sursa foto: propolitica.ro

Starea micuțului a fost stabilizată, dar este în continuare gravă, și urmează să sufere o intervenție chirurgicală, după ce focul i-a provocat răni puternice pe 25% din suprafața corpului.

Copilul are arsuri profunde pe mâini și față, iar chirurgii plasticieni vor efectua o operație de reconstrucție. Pentru aceasta, medicii vor folosi grefe din propria lui piele, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Raluca Alexandru.

Supraviețuitorul incendiului a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, din Capitală, pe 5 februarie, iar tatăl se află alături de el.

Locuința în care trăiau a fost incendiată în urma unei explozii, după ce mama micuțului a încercat să aprindă focul cu benzină, potrivit pompierilor.

Tânăra de 17 ani a decedat la Spitalul Clinic de Urgență, la doar câteva ore după evenimentul tragic de la începutul săptămânii trecute. Focul îi provocase arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Etichete: , , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu