bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Bucurie în mişcare, în weekend, la Făgăraş

Mai 18th, 2017 | de | Categoria: Social, Sport, Stirea zilei

Asociaţia Ave Făgăraş aduce în oraş un eveniment ce promoveză sportul şi importanţa lui. Evenimentul intitulat „Bucurie în mişcare” a fost iniţiat de Asociația 11even din Cluj şi se desfăşoară în 16 orașe.

Timp de patru săptămâni, în perioada 12 mai – 4 iunie 2017, Asociația 11even alături de compania Kaufland România aduc bucuria mișcării în 16 orașe alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mișcării de masă din țara noastră.

Partnerii principali ai acestui proiect sunt Primăria Făgăraș și SportAUR.

În Făgăraș, festivalul va avea loc între 20-21 mai 2017, la Baza Sportivă Municipală, participarea fiind gratuită.

„Bucurie în Mișcare” este o platformă care integrează idei de jocuri și metode simple de exerciții în aer liber, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Astfel, în cadrul festivalului copiii se vor distra şi vor face sport în mai multe zone pregătite pentru toți participanții, indiferent de vârstă: zonă de jocuri și concursuri pentru copii și familie, zonă de competiții sportive, scena cu demonstrații sportive, fitness și dans, zone cu jocuri de team-building etc.

Scopul proiectul este să aducă împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment plin de viață și extrem de ofertant.

De asemenea, în activităţile festivalului se numără şi atenţia pentru protecția mediului, campania din acest an propune participanților și o zonă de conversie creativă a deșeurilor în jocuri și jucării. Produsele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații. Banii adunați vor fi folosiți pentru susținerea unor cauze sociale locale.

Etichete: , , , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu