Campion făgărășean, decedat în urma unui accident

Mădălin Oaida, campion la tenis de masă în repetate rânduri, s-a stins din viață la numai 27 de ani, în urma accidentului rutier de ieri, între Codlea și Vlădeni. 

Moartea tânărului, fost elev al Liceului Tehnologic Dr. Ioan Șenchea, i-a șocat familia, prietenii, cunoscuții și foștii profesori. Oamenii îl descriu ca un copil bun, silitor, pasionat de sport.

Anunțul trist a fost făcut de fratele acestuia, pe Facebook, iar reprezentanții liceului în care a învățat până în 2009 au transmis un mesaj în care își exprimă tristețea: „o zi tristă pentru toți! Mădălin Oaida s-a stins astăzi după un accident tragic. El este unul din elevii care au adus cinste acestui liceu prin rezultatele sportive deosebite la tenis de masă. A fost campion regional și al Făgărașului la ping-pong timp de patru ani consecutiv, vicecampion județean și a avut un parcurs școlar frumos. A fost un copil bun. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și Dumnezeu sa-l aibă în grijă!”

Și prietenilor le este greu să creadă Mădălin a trecut la cele veșnice. „Nu îmi vine să cred că Mădă nu mai este! Dumnezeu să-l odihnească și familiei să-i dea putere să treacă această grea încercare!”, mărturisește unul dintre ei, pe aceeași rețea de socializare.

Făgărășeanul a suferit mai multe traumatisme în urma accidentului și a fost intubat de medici la fața locului, apoi transportat la Spitalul Județean Brașov. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă s-a stins din viață, din păcate.

Pensiunea Confort Morosanu

Din primele cercetări efectuate de polițiști, incidentul a avut loc într-o curbă periculoasă din cauză că șoferul microbuzului – în care se află Mădălin, nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Drum lin, tinere campion!

 

 


Apreciază
Distribuie