bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Ce dobânzi şi comisioane plăteşte CJ Braşov pentru creditul pentru aeroport şi spital

Mai 4th, 2015 | de | Categoria: Economic

Împrumutul accesat de Consiliul Judeţean Braşov pentru continuarea aeroportului şi pentru modernizarea Spitalului Judeţean îi va costa pe braşoveni şase milioane de lei, pe lângă suma împrumutată efectiv, scrie monitorulexpres.ro.

Întregul credit, la care se adaugă dobânzile şi comisioanele, va fi returnat în 10 ani. Potrivit anunţului de atribuire a contractului de împrumut, publicat pe SEAP, Consiliul Judeţean Braşov a accesat un credit de 29,4 milioane de lei de la CEC Bank.

Valoarea estimată iniţial a dobânzilor şi comisioanelor a fost de 7 milioane lei, fără TVA, însă CEC Bank a venit cu o ofertă de 6 milioane de lei, considerată de CJ una foarte avantajoasă.

Aceasta a fost, de altfel, cea mai avantajoasă dintre cele trei oferte înscrise la licitaţia lansată de administraţia judeţeană.

O parte din credit va merge pentru proiectul de modernizare a Corpului B al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Restul banilor vor fi folosiţi pentru a treia etapă de construcţie a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

Etichete: , , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu