bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

CSM Făgăraș începe meciurile de pregătire

Iul 21st, 2017 | de | Categoria: Social, Sport, Stirea zilei

În perioada Zilelor Cetății, la Făgăraș se va desfășura un turneu amical, la care CSM Făgăraș a invitat două formații din orașe studențești: Timișoara și Iași. Potrivit paginii handbalvolei.ro, programul e următorul:

18 august – CSM Făgăraș-Poli Timișoara
19 august – Poli Timișoara-Poli Iași
20 august – Poli Iași-CSM Făgăraș

Până atunci, însă, la sfârșitul lunii iulie, handbaliștii făgărășeni se vor deplasa la Buziaș, unde vor susține două amicale cu aceeași echipă, Poli Timișoara.

De asemenea, în perioada 3-5 august, CSM Făgăraș se va afla la Suceava, la Memorialul „Mihai Mironiuc”, unde va întâlni pe CSU Suceava, CSM Focșani, Poli Iași, CSSM Bacău, pentru ca în zilele de 13-15 august să joace în turneul de la Vaslui, contra HC Vaslui, CSU Suceava și CSSM Bacău.

Potrivit Sport Fan Făgăraș, echipa municipală pornește în noul campionat al Ligii Naționale, după ce a renunțat la patru jucători (Apolzan, Ramba, Nagy și, foarte probabil, Arsene) dar și cu noi achiziții: (Vaidasigan – de la Poli Timișoara, Acatrinei – de la Dunărea Călărași, Bejinariu – de la Satu Mare și Constantinescu – de la CSM București).

 

 

foto: Facebook CSM Făgăraș – Handbal

Etichete: ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu