bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Ea este eroina bătrânului înjunghiat pe stradă

Iul 13th, 2018 | de | Categoria: Social

Brașoveanul de 82 de ani, înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit în stradă, ieri, a fost salvat de un angajat ISU Brașov, aflat în timpul liber.

foto: ISU Brașov

Plutonierul Laura Papuc, de la Detașamentul 1 Brașov, locuiește în zona în care a avut loc atacul și a sărit în ajutorul victimei. Ajutorul calificat acordat bătrânului a fost determinant în supraviețuirea lui.

„I-a făcut hemostază prin compresie la plaga din zona gâtului, a sprijinit echipajele, a vorbit în permanență cu victima, i-a aflat istoricul medical și le-a spus medicilor de ce suferă și ce tratament urmează”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă.

Eroina Laura Papuc își face meseria de paramedic pe autospecialele SMURD, autospeciala de stins incendii sau pe autospecialele de descarcerare din cadrul ISU Brașov.

Atacatorul este căutat în continuare de polițiști. Oamenii legii au deschis un dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. În cadrul acestuia se fac verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Bătrân înjunghiat de mai multe ori în stradă

Etichete: , , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu