bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

EXCLUSIV | Erou făgărășean premiat de CJ Brașov

Dec 20th, 2017 | de | Categoria: Social

Eroul făgărășean plutonierul major Dumitru Paraschiva va fi premiat de Consiliul Județean (CJ) Brașov, joi, 21 decembrie.

foto: Facebook / Dumitru Paraschiva

Festivitatea organizată de CJ Brașov este pentru premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare, precum și a sportivilor care s-au evidențiat prin performanțele realizate în acest an pe plan național și internațional.

Decizia aleșilor brașoveni de a premia militarul încadrat la Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte din Făgăraş, vine în urma participării lui la Jocurile paralimpice Invictus.

La competiția care s-a desfășurat în luna septembrie, în Canada, au participat 550 de militari, din 17 țări, iar Dumitru Paraschiva a obținut locul 5 la Canotaj. În cadrul ceremoniei de premiere de la Brașov îi vor fi acordate o diplomă și un premiu de aproximativ 3000 de lei.

Miliatrul făgărășean a fost rănit în Afganistan, în timpul unei misiuni de intervenţie rapidă și a stat în comă indusă aproape două luni. El este și cetățean de onoare al municipiului nostru începând de anul trecut.

Etichete: , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu