Judecătoria Făgăraș respinge proiectele de modificare a legilor justiției

Judecătoria Făgăraş

Judecătoria Făgăraș respinge cele trei noi proiecte de modificare a legilor justiției, întocmite de ministrul Tudorel Toader.

Forumul Judecătorilor a centralizat Adunările Generale ale judecătorilor și procurorilor de la instanțele și parchetele din țară. Instanța din Făgăraș se alătură astfel Judecătoriilor Rupea, Brașov și Zărnești.

Pe lista celor care resping ferm noile modificări se află și Tribunalul Brașov, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, cel de pe lângă Tribunalul Brașov și o parte a Curții de Apel.

Forumul a adresat o scrisoare către membrii aleși ai Consiliului Superior al Magistraturii în care le solicită să țină cont de voința miilor de judecători și procurori care i-au ales, exprimată neîndoielnic în adunările generale desfășurate în perioada 3-7 noiembrie 2017, arată hotnews.ro

Pensiunea Confort Morosanu

În scrisoare este cerut aviz negativ în integralitate pentru cele trei proiecte de modificare a legilor justiției înregistrate la Camera Deputaților.

Dacă vor fi adoptate, aceste modificări vor spori rolul ministrului în controlul activității magistraților pe mai multe planuri, iar independența justiției este pusă în pericol.


Apreciază
Distribuie