bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Moș Nicolae este pe drum! Iată ce aduce

Dec 5th, 2017 | de | Categoria: Social

Moș Nicolae este pe drum, va ajunge în această noapte, iar lista de cadouri seamănă cu cea de anul trecut.

sursa foto: twitter.com

Cele mai căutate sunt dulciurile, jucăriile şi articolele de îmbrăcăminte sau încălţăminte. De lângă acestea nu vor lipsi fructele, cosmeticele sau parfumurile și nici cărţile, potrivit unui studiu realizat de o companie de cercetare de piaţă.

În unele locuri, moșul va lăsa drept cadouri bijuterii, electrocasnice, smartphone-uri sau tablete.

Românii vor aloca, în medie, 340 de lei pentru cadourile de Moş Nicolae din acest an. Suma este în creştere uşoară faţă de bugetul mediu de anul trecut.

Studiul de piaţă realizat de Mednet Marketing Research a fost realizat online, pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional urban (oraşe mici – sub 30.000 locuitori, oraşe mijlocii – 30.000-100.000 locuitori, oraşe mari – peste 100.000 locuitori) în perioada 24 – 29 noiembrie 2017.

Se spune că în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Mos Nicolae vine  la geamuri și vede copiii care dorm si sunt cuminţi, lasandu-le in ghetute, dulciuri si diverse cadouri.

Potrivit legendei, el provenea dintr-o familie înstărită, iar la moartea ambilor părinți a moștenit întreaga avere, pe care a folosit-o pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiași. Sfântul Nicolae a fost cunoscut pentru credința, zelul și dragostea pentru oameni, în special pentru copii.

Etichete: ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu