bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

NeoTour Brașov oferă reduceri, inspirate de condamnarea lui Dragnea

Iun 22nd, 2018 | de | Categoria: Social

Agenția de turism NeoTour Brașov oferă o reducere de 3,6% pentru orice pachet turistic contractat vineri, 22 iunie, până la ora 18. Compania a fost inspirată de condamnarea președintelui PSD Liviu Dragnea, la 3,6 ani de închisoare cu executare.

„Știm că e mic procentul dar n-a depins de noi. Sperăm ca la recurs să vă putem oferi măcar 8-10%. Pentru pachetele în Brazilia nu putem oferi doar bilet dus. Trebuie și bilet întors. Nu mai insistați, vă rugăm”, spun reprezentații firmei într-o postare pe Facebook.

Deși este plină umor și ironie, oferta este reală. Dacă nu v-ați cumpărat deja biletele pentru vacanță, trebuie să vă grăbiți pentru că oferta este limitată. Pentru a obține un pachet cu reducere, sunați la 0368008008, scrieți pe email la office@neotour-brasov.ro sau mergeți la sediuiul din municipiul Brașov, pe str. Politehnicii nr. 3, ap. 3, Brașov.

„Reducerea de 3,6% este valabilă și pentru pachetul în Madagascar. Deja avem un turist acolo căruia îi place atât de mult încât nu mai vrea să se întoarcă în România”, mai spun reprezentanții NeoTour Brașov, făcând referire la fugarul Radu Mazăre.

Compania oferă expediții montane pe patru continente. De asemenea, ture de sailing, explorarea de peșteri, expediții în deșert, dar și circuite culturale, potrivit site-ului.

Etichete: ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu