Noul manager al Casei de Cultură este Bogdan Ungureanu

Primarul Gheorghe Sucaciu a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe Facebook, noul manager al Casei de Cultură Făgăraș. Bogdan Ungureanu va fi manager interimar, până la definitivarea unei proceduri a concursului de proiecte, necesar pentru această funcție.

UPDATE 16:29

„Mă onorează numirea mea în funcția de manager interimar al Casei de Cultură Făgăraș. Voi face tot posibilul ca valul de emoție din jurul Dianei Gribincea să nu fi fost în zadar și să continui ceea ce a început cu același profesionalism.

Deoarece „cultura nu are culoare politică”, îmi dau demisia din PNL, partid în care am activat în ultimii ani, și accept acest post de manager interimar.

Mulțumesc Dianei și d-lui Primar pentru încredere și sper ca în cel mai scurt timp Diana să își reia activitatea”, declară managerul interimar, Bogdan Ungureanu, pe contul personal de Facebook.

UPDATE 15:41

Diana Gribincea Popa a făcut și ea un anunț, tot pe Facebook, după cel al primarului.

„Am analizat alături de Dl. Primar Gheorghe Sucaciu numirea lui Bogdan Ungureanu în funcția de manager al Casei de Cultură Făgăraș. Bogdan a fost alături de noi în implementarea proiectelor culturale ceea ce mă face să fiu optimistă că Făgărașul și Țara Făgărașului vor beneficia de aceeași calitate a evenimentelor culturale!

Pensiunea Confort Morosanu

Alături de echipa Casei de Cultură Făgăraș îi urăm succes lui Bogdan Ungureanu în noul sau rol și sperăm că și făgărașenii vor îmbrățișa numirea lui cu entuziasm! Mult succes!”, este mesajul integral al Dianei Gribincea Popa.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Bogdan Ungureanu a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu și are un master în managament și marketing în cadrul aceleiași universități. El a mai fost șef la Serviciul Public de Administrare al Târgurilor, Oboarelor şi Pieţelor.

„După cum bine știți, procedura de concurs în vederea ocupării postului de manager al Casei de Cultură a Municipiului Făgăraș a fost blocată. Astfel, Diana Gribincea Popa nu a mai putut susține concursul de proiecte în prezența comisiei de cultură.

În temeiul legii, ea nu mai poate ocupa funcția de director interimar și din cauza faptului că va intra în concediu medical. În temeiul OUG 189/2008 privind managementul instituțiilor de cultură, prin dispoziția 2196 din 6.11.2017, Ungureanu Bogdan Cristian va ocupa funcția de Manager interimar al Casei de Cultură a Municipiului Făgăraș până la definitivarea unei proceduri a concursului de proiecte de management pe perioadă determinată.

Îi urez domnului Ungureanu Bogdan Cristian succes în noua sa activitate”, a scris edilul Sucaciu.


Apreciază
Distribuie