bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

O bunicuță din Făgăraș a căzut în plasa escrocilor

Iul 17th, 2018 | de | Categoria: Social

EXCLUSIV | O bunicuță din cartierul Florilor era să rămână fără economii, după ce a căzut în plasa escrocilor, sâmbătă.

foto: bunaziuafagaras.info

Doi bărbați și o femeie  i-au cerut să urce în mașina lor pentru a le indica unde este Spitalul Municipal. Ajunși acolo, au rugat-o pe bătrână să meargă acasă la ea pentru a lăsa niște bagaje.

Femeia care se afla cu cei doi bărbați a cerut permisiunea de a merge la toaletă. Timp în care unul dintre cei care o însoțeau a convins-o pe făgărășeanca de 83 de ani să-i ofere 600 de lei în schimbul a 100 de dolari, cel mai probabil falși, promițându-i că îi vor fi înapoiați când se vor întoarce pentru a-și recupera bagajele.

Bunicuța a avut noroc, însă, cu o rudă, care venise în vizită. I-a prins în flagrant pe escroci și a chemat Poliția.

„Discuția a fost întreruptă de către iubitul nepoatei victimei, context în care suspecții au ieșit în grabă din locuință și au plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea procurorului”, ne-a declarat Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Criminaliștii care au ajuns la fața locului au ridicat bancnota lăsată în urmă de escroci și mai multe serii de amprente.

Oamenii legii vă recomandă să nu permiteți accesul în locuință persoanelor necunoscute, nici măcar celor care pretind că reprezintă instituțiile statului, înainte de a verifica legitimațiile sau documentele de identitate ale acestora.

Liviu Ardelean

Etichete: , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu