Peste 600 de biciclişti înscrişi la Bikeathon!

Sub deviza „Cu Rost pentru Țara Făgărașului”, peste 600 de bicicliști vor lua startul la Bikeathon, organizat de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu ora 9, în faţa Cetăţii Făgăraş.

Potrivit unui comunicat transmis de organizator, la a IV-a ediţie a celui mai important eveniment sportiv caritabil din Țara Făgărașului vor participa şi peste 200 de susținători, care au ales să doneze cauzelor pentru care bicicliştii pedalează.

„Aducem împreună bicicliști, donatori, ONG-uri, companii, angajații acestora, reprezentanți media, grupuri de inițiativă, copii, tineri, familii, instituții administrative pentru a susține proiecte care schimbă în bine comunitatea.
Alătură-te și tu acestei mari familii! Poți participa în calitate de biciclist, susținător sau pur și simplu suporter”, se menţionează în comunicat.

12 proiecte au fost înscrise la Bikeathon, ele fiind menite să sprijine nevoile din comunitate: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă, etc.

Pensiunea Confort Morosanu

Oricine poate în continuare dona pentru oricare dintre ele. Donaţii se fac atât în ziua evenimentului, în faţa Cetăţii Făgăraş, cât și on-line, până în data de 30 iunie, pe site-ul www.bikeathon.fundatiactf.ro.

În calitate de organizator, Fundația Comunitară Țara Făgărașului colectează donațiile și sponsorizările de la susținători și le oferă apoi sub formă de finanțare.

„Ne asumăm astfel, față de suporterii cauzelor, responsabilitatea de a veghea la îndeplinirea obiectivelor asumate de inițiatorii acestora prin participarea la Bikeathon; proiectul sportiv este cofinanțat de Consiliul Local Făgăraș și Primăria Municipiului Făgăraș.
Țara Făgăraşului poate deveni așa cum ne dorim prin proiectele pe care le inițiem și susținem! Motivația aduce mișcare, iar mișcarea înseamnă schimbare”, se mai specifică în comunicatul Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului.


Apreciază
Distribuie