bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Planurile noului director al Poliției Locale Făgăraș?

Noi 23rd, 2017 | de | Categoria: Social

Noul director executiv al Poliției Locale Făgăraș, Lucian Petri spune că dorește să îmbunătățească activitatea instituției.

sursa foto: Facebook / Poliția Locală Făgăraș

Pentru a putea realiza acest lucru, echipa se va mări în perioada imediat următoare prin angajarea a opt oameni.

Directorul Poliției Locale declară că, în urma unei analize efectuate, numărul de angajați trebuie mărit iar asta se va face printr-un concurs care se va desfășura luna viitoare.

Lucian Petri mai spune că vor avea prioritate persoanele tinere, care vor intra într-o perioadă de pregătire dacă vor trece de concurs. El a preluat funcția de director executiv în cadrul Poliției Locale în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Primăria Făgăraș va angaja patru polițiști asistenți și alți patru debutanți, care vor trebui să treacă de proba psihologică, programată pentru 5 decembrie, ora 10 – la sediul primăriei, proba sportivă din 7 decembrie, ora 10.00 – pe Stadionul Municipal și proba suplimentară din 11 decembrie, ora 10 – la sediul primăriei.

Data organizării probei scrise a fost stabilită pentru 13 decembrie, de la ora 10.00 la sediul primăriei, iar interviul se va desfășura pe 15 decembrie, de la ora 10.

Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să  intre în rândul polițiștilor locali.

Aici găsești regulamentul privind organizarea și desfășurarea probei suplimentare de testare a abilitaţilor și competentelor specifice.

Etichete: ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu