bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Prima şedință a noului legislativ

Iul 1st, 2016 | de | Categoria: Social

Sala de şedințe a Consiliului Local Făgăraş a găzduit joi, 30 iunie, de la ora 19, prima întâlnire de lucru a noului legislativ, constituit recent în urma alegerilor locale.
Şedința, condusă de Florin Alexandru (PSD), a fost scurtă, cele şapte puncte introduse pe ordinea de zi fiind votate în unanimitate.

Printre proiectele dezbătute s-au numărat o rectificare bugetară, asocierea cu Consiliul Județean care urmează să solicite finanțare pentru reabilitarea DJ 104 şi DJ 105, dar şi intenția noului primar de a angaja o firmă pentru efectuarea unui audit extern tuturor compartimentelor din Primărie.

Totodată, doi militari care au luptat şi au fost răniți în războiul din Afganistan, au fost declarați cetățeni de onoare.
După prima şedinţă a noului legislativ, majoritatea creată de PSD-ALDE-FDGR-PER-Partida Romilor pare să funcționeze perfect, proiectele trecând fără prea multe discuții.

Reamintim că, în urma alegerilor desfăşurate la începutul lunii iunie, la Făgăraş cele 19 mandate de consilier au revenit următoarelor formațiuni: PSD (7), PNL (5), FDGR (3), ALDE (2), PER (1), Partida Romilor (1).
Următoarea şedință va fi condusă de reprezentantul Partidei Romilor, Ionuț Androne.

Etichete: ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu