bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Primăria o lasă mai moale cu rutele de transport public

Iun 6th, 2014 | de | Categoria: Social, Stirea zilei

Consilierii locali ai Făgăraşului au revenit asupra chestiunii transportului public. N-au avut de ales, întrucât la ultima licitaţie organizată la finalul lunii martie, niciunul din cei trei ofertanţi ai licitaţiei nu au îndeplinit criteriile de eligibilitate. DSCN0630

S-au prezentat două firme din Făgăraş şi una din Iaşi şi toate au considerat că activitatea nu este rentabilă dacă presupune două rute distincte. Au cerut schimbarea criteriilor din caietul de sarcini şi din regulament, motivând că în această situaţie vor participa din nou.

În caz contrar, Primăria se vedea nevoită să-şi înfiinţeze un serviciu public care să efectueze transportul şi să-şi cumpere microbuze.

În următorul anunţ de licitaţie pentru transportul urban care va fi postat pe SEAP, în caietul de sarcini va fi prevăzut un singur traseu, care începe de la Catedrală, ajunge în 13 Decembrie, pe strada Ion Creangă, la Colegiul Aurel Vijoli, la spital, în Tudor Vladimirescu şi se întoarce tot la Catedrală. De asemenea, o altă diminuare a pretenţiilor municipalităţii prevede reducerea numărului de microbuze de la cinci la două.

(Cristina Cornilă)

Etichete: , , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu