bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Romică Ramba, salvatorul din Munții Făgăraș

Oct 2nd, 2017 | de | Categoria: Social, Tara Fagarasului

Jandarmeria Brașov publică pe pagina de Facebook a instituției, portretul unui jandarm montan cu sute de acțiuni de salvare în Munții Făgăraș.

foto: Facebook / Jandarmeria Brașov

Plt. adj. șef Romică Ramba are peste 10 ani de experiență montană, este născut în municipiul Târgoviște și a absolvit Facultatea de Drept „George Barițiu” din Brașov.

Potrivit colegilor lui, „a ales arma Jandarmeriei considerând că este o armă cu tradiție și că ar putea avea un cuvânt de spus obținând rezultate bune și foarte bune în activitatea desfășurată”.

Seriozitatea, dăruirea, abnegația, profesionalismul, prietenia, consecvența, perseverența și respectul de sine, dar și față de instituție, sunt doar câteva calități pe care le remarci atunci când ai de-a face cu jandarmul și familistul Romică Ramba.

După aproximativ 23 de ani de carieră militară în Jandarmeria Brașov, dintre care 10 ani alături de turiști la bine și la greu, desfășurând acțiuni de căutare – salvare în minunata Tară a Făgărașului, jandarmul montan și omul Romică Ramba a găsit câteva momente de repaus, între două misiuni de recuperare a turiștilor aflați în dificultate sau accidentați, pentru a prezenta câteva aspecte din viața și cariera sa.

Întreaga poveste a plt. adj. șef  Romică Ramba o aflați mai jos, din portretul postat de Jandarmeria Brașov.

Etichete: , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu