Sâmbătă, „Cambridge Day” la Făgăraş

AVE, în calitate de partener Eurolingva,  organizează „Cambridge Day”. Evenimentul dedicat învățării limbii engleze pentru părinți, elevi și profesori va avea loc în Făgăraş, sâmbătă, 25 martie 2017.

În cadrul evenimentului, elevii beneficiază de pre-testari gratuite pentru examenele YLE, KET, PET, FCE, CAE.

Pe lângă beneficiile pentru elevi, şi profesorii de limba engleză au parte de o experienţă inedită: un seminar gratuit de informare și familiarizare cu competențele susținerii examenelor de tip Cambridge, oferit de Cambridge English Language Assessment.

Informaţia este esenţială, aşa că organizatorii şi-au propus ca şi părinţii să aibă parte de un seminar gratuit de informare asupra competențelor lingvistice necesare susținerii examenelor de tip Cambridge sau admiterea în cadrul unor instituții de învățământ.

Pensiunea Confort Morosanu

Seminariile, dar şi pre-testările gratuite Cambridge vor avea loc la Colegiul Național „Radu Negru” din Făgăraş. Înscrierile se pot face prin completarea formularului de participare de pe www.eurolingva.ro.

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0784.134.334 sau pot cere informaţii pe adresa de mail office@ave-educational.org.


Apreciază
Distribuie