Școala Ovid Densușianu, unică și mai veselă

Școala Gimnazială Ovid Densușianu este mai colorată și mai veselă începând de astăzi. Elevii care învață aici au avut o surpriză la prima oră a zilei.

Copiii au găsit jocuri educative pe asfaltul din curtea unității de învățământ. Acestea au fost realizate cu vopsea specială, rezistentă la intemperii și uzură. Sunt în stilul anilor demult apuși, când tehnologia nu ne acaparase atât de tare și se făcea mai multă mișcare în aer liber.

Proiectul, unic în Făgăraș, a fost propus de un profesor de sport și a fost pus în aplicare cu ajutorul părinților celor mici. Elevii vor putea să facă mai multă mișcare, în pauzele dintre cursuri, într-un mod distractiv.

Pensiunea Confort Morosanu

„Ideea realizării unui spațiu cu jocuri educative tematice a fost a domnului profesor Aurelian Curticăpean. Am observat că în străinătate, la școlile din Europa, sunt amenajate astfel de spații de joacă. Am discutat cu Asociația de părinți a școlii noastre pentru finanțare și au fost de acord, ne-au sprijinit”, ne-a declarat directorul școlii Ovid Densușianu, Iuliana Aldea.

Reacțiile copiilor au fost pozitive. L-au testat în prima pauză și abia s-au lăsat duși spre clase, după ce a sunat clopoțelul.


Apreciază
Distribuie