Secție de atletism la CSM Făgăraș. Cursurile sunt gratuite!

Secția de atletism de la CSM Făgăraș prinde viață. Clubul și-a găsit antrenor după ce postul a fost scos la concurs în luna noiembrie, iar tinerii se pot înscrie deja pentru cursurile gratuite.

Vlad Calfa are 31 de ani, este din Brașov și a început să practice atletismul în clasa a V-a, la Liceul cu Program Sportiv Brasov, iar la 13 ani – ca junior 3, a câștigat două medalii de bronz la Campionatele Naționale în aer liber, potrivit insport.ro.

Calfa a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din Brașov, iar după ieșirea din circuitul de performantă s-a specializat în „clase speciale (TRX, pilate, yogilates etc.) și seminarii de nutriție și detoxifiere” în Marea Britanie, în cadrul celei mai mari companii din lume în domeniul SPA, precizează aceeași sursă.

Club Saga Victoria

Tinerii făgărășeni se pot înscrie deja la cursuri, care vor fi gratuite, contactându-l pe viitorul lor antrenor la numărul de telefon 0787 309245 (între orele 9 – 21) sau prin e-mail, la adresa calfavlad@yahoo.com. Antrenorul va face un tur de forță în toate liceele Făgăraș, în perioada ianuarie-februarie 2018, pentru a-i găsi personal pe cei care vor să practice acest sport.

Secția de atletism din cadrul Clubului Sportiv Municipal a fost înființată printr-o Hotărâre a Consiliului Local, luată la sfârșitul lunii august.


Apreciază
Distribuie