Șef nou la Electrica

Societatea de distribuție a energiei electrice care nu a făcut față problemelor apărute miercuri noaptea, multe dintre ele încă nerezolvate, are un director interimar.

Dan Petrăreanu, inginer şef în cadrul societății din județul Brașov – job din care a încasat anual 87.600 de lei, a preluat funcția de conducere în urmă cu o săptămână.

Noul șef al filialei brașovene care funizează servicii și în Țara Făgărașului, unde mai multe localități încă nu au curent electric, este fost consilier judeţean PSD Braşov.

El și-a dat demisia din această funcție săptămâna trecută și a venit la conducerea Transilvania Sud în locul lui Ioan Toma, care și-a depus demisia la sfârșitul anului trecut după o activitate de 17 ani, potrivit MyTex.ro.

Directorul interimar al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud deține, împreună cu soția și fiica lui, 11.800 mp de teren, mai multe locuițe și autoturisme cumpărate sau moștenite, plus credite sau depozite la două bănci comerciale, conform declarației de avere.

Pensiunea Confort Morosanu

Peste 20.000 de oameni din zeci de localități din județul Brașov au rămas, miercuri, fără energie electrică, aceasta încă lipsind vineri dimineața în cel puțin 10 localități din Țara Făgărașului.

Elevii școlilor din Șoarș, Bărcut și Seliștat au fost nevoiți să învețe în frig, după ce Inspectoratul Școlar Județean Brașov a anunțat joi că nu vor fi suspendate cursurile.

(Liviu Ardelean)


Apreciază
Distribuie