bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Singurul parlamentar de Făgăraş, în conducerea unei comisii din Senat

Dec 23rd, 2016 | de | Categoria: Politic, Social

Fostul deputat de Făgăraş, Daniel Zamfir, actualmente membru al Senatului, a fost ales preşedintele unei importante comisii din camera superioară a Parlamentului.

Senatorii au ales, în şedinţa de plen de joi, 22 decembrie 2016, conducerile celor 22 de comisii parlamentare de specialitate.  În funcţie de numărul de  mandate obţinut, PSD a dobândit şefia a 11 comisii, PNL 5, ALDE şi USR câte două, iar UDMR şi PMP câte una.

Fostul preşedinte Traian Băsescu, spre exemplu, va conduce Comisia de Strategie şi Dezvoltare.

Daniel Zamfir a fost ales în fruntea Comisiei Economice, de industrii și servicii din Senat.

“E o comisie importantă, unde se vor analiza multe dintre proiectele pe care mi le-am propus. Aici se va discuta legea privind impozitarea profiturilor multinaționalelor, statutul ANPC şi cam tot ce-i priveşte pe furnizorii de servicii, inclusiv financiare.

Allen Coliban

Allen Coliban

Le-am spus şi colegilor din celelalte partide că îmi doresc să facem cât mai puțina politică de partid în această comisie. Îmi doresc foarte tare să facem ordine în sectorul furnizorilor de servicii, pentru că aici sunt marile abuzuri. Chiar o să avem treabă”, a declarat senatorul Zamfir.

Judeţul Braşov are în această legislatură 4 senatori.

Alături de Zamfir, şef de comisie mai este şi Allen Coliban (USR), la Comisia pentru mediu.

De la PSD, Marius Alexandru Dunca a fost numit vicepreşedinte la Comisia economică, iar Florin Orţan nu a fost nominalizat pentru nicio funcţie de conducere.

foto 1: Facebook

foto 2: senat.ro

Etichete: , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu