bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Un marfar cu motorină a deraiat la Rupea

Noi 19th, 2015 | de | Categoria: Social, Stirea zilei

Un tren de marfă încărcat cu motorină a deraiat, în dimineaţa zilei de joi, în apropiere de Rupea. Cinci vagoane s-au răsturnat iar alte trei au deraiat. Fiecare vagon era încărcat cu 50 de tone de motorină. Nu există victime. La faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale cu apă şi spumă, în condiţiile în care există scurgeri de combustibil, anunţă Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 4.00, între localităţile Racoş şi Rupea, după ce trenul de marfă încărcat cu motorină şi format din 33 de vagoane a deraiat.

Calea ferată în zona producerii accidentului a fost ruptă, iar circulaţia feroviară este blocată, fiind deviată pe rute ocolitoare.

La faţa locului a ajuns o macara pentru a ridica vagoanele răsturnate, a mai spus Sfreja.
Circulaţia feroviară a fost închisă între staţiile Racoş şi Rupea. Trenurile cu traseu prin zona de accident vor circula pe ruta deviată Braşov – Sibiu – Copşa Mică.

Călătorii pot obţine informaţii despre eventuale întârzieri ale unor trenuri de pe pagina de internet a SNTFC CFR Călători sau apelând numărul de telefon 021.9521.

 

 

foto: monitorulexpres.ro

Etichete: , , , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu