bunaziuafagaras.info - ştiri, informaţii şi anunţuri!

Un producător făgărășean ajută sinistrații inundațiilor

Mar 17th, 2018 | de | Categoria: Social, Tara Fagarasului

Un producător de panificație din Țara Făgărașului oferă ajutor oamenilor afectați de inundațiile din ultimele zile, după ce Râul Olt s-a revărsat la Făgăraș, Mândra și Șercaia. 

Hălmeag | foto: bunaziuafagaras.info

Patronul brutăriei va asigura gratuit cantitatea de pâine necesară celor 17 sinistrați din Hălmeag, timp de o săptămână. Acesta ne-a mărturisit că a fost impresionat de imaginile și informațiile apărute în presa locală și dorește să rămână anonim.

Același gest a dorit să îl facă și pentru zeci de locuitori ai comunei Mândra, afectați de viitură, însă primarul Ioan-Șerban Taflan ne-a asigurat că oamenii primesc hrana necesară.

Primele ajutoare, suficiente pentru două zile, au ajuns deja la primăria din Șercaia, în această dimineață. Următorul transport va fi efectuat săptămâna viitoare. Autoritățile de aici vor livra localnicilor produsele de panificație cu ajutorul unui tractor, singurul tip de vehicul cu care se poate intra în sat după ce drumul de acces a fost inundat.

De asemenea, administrația locală se va asigura că oamenii vor mai avea alimente, lemne pentru foc și hrană pentru animale, potrivit primarului Cristinel Paltin.

Etichete: , , , , , , , ,

Pe aceeași temă

Lasa un comentariu