VIDEO, FOTO | Jandarmii au intervenit între jucătorii CSM Făgăraș și CSM Focșani

Scandal, aseară, la finalul partidei de handbal dintre CSM Făgăraș și CSM Focșani, în care ai noștri au pierdut cu 21 la 23.

Jandarmii și agenții Poliției Locale au fost nevoiți să intre pe teren și să intervină pentru calmarea spiritelor. Tensiunile dintre jucători, acumulate pe parcursul meciului, au explodat la finalul partidei, în fața a 250 de spectatori, între care și copii.

Handbaliștii au fost la un pas de a se lua la bătaie, după ce în timpul meciului mai mult s-au îmbrâncit și s-au tras de tricouri, decât să joace. Paie pe foc au pus și arbitrii. Aceștia nu au reacționat la mai multe faze care fi trebuit sancționate.

Intervenția forțelor de ordine i-a liniștit pe jucătorii ambelor echipe care au scăpat fără amenzi, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, Ciprian Aldea.

Meciul de seara trecută s-a vrut a fi unul umanitar, de fapt. La începutul lui, spectatorii au aruncat zeci de jucării de pluș pe teren la inițiativa organizatorilor. Acestea vor ajunge la copiii nevoiași din Țara Făgărașului.

Club Saga Victoria

 

Făgărășenii au pierdut acasă


Apreciază
Distribuie