Zeci de copii din Mediaş, în tabără la Lisa

Prima ediţie a taberei „Juniorii Ortodoxiei” s-a desfăşurat în perioada 4-8 septembrie 2017, în zona Plaiul Lisei.

Au participat 33 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani din Mediaș, județul Sibiu. Potrivit site-ului Mitropoliei Ardealului, activitățile au fost coordonate de preotul Flaviu-Gabriel Fleșer de la biserica din Mediaș, alături de care s-au aflat câțiva colaboratori. Majoritatea copiilor au participat pentru prima dată într-o tabără creștină, iar organizatorii au coordonat prima ediție a evenimentului.

„Toată lumea a dorit să scoată maximum în cele cinci zile. Vremea de început de toamnă ne-a lăsat în prima zi să facem o drumeție pe malul râului din apropiere, în cântec și voie bună, urmând ca mămăliga cu brânză și smântână pregătite de „Chef Bucătar” la cină, să pară un adevărat festin”, a spus pr. Flaviu-Gabriel Fleșer.

Programul a cuprins drumeţii, jocuri, o cateheză, un pelerinaj la mănăstirea de la Sâmbăta de Sus și la mănăstirea de la Bran, o seară folk, piscină, karaoke, participarea la Sfânta Liturghie la biserica parohială din localitatea Sâmbăta de  Sus în ziua Nașterii Maicii Domnului și o după-amiază petrecută la parcul de aventură.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: mitropolia-ardealului.ro


Apreciază
Distribuie